Uw tuin, onze zorg

Natuurlijk kunt u er voor kiezen na de aanleg van uw tuin zelf het onderhoud uit te voeren. Mensen beleven veel plezier aan het werken tussen het groen. Weinig tijd is één van de argumenten om ons in te schakelen voor het onderhoud. U wilt immers blijven genieten van uw tuin.
 
Hovenier Rob vd Werf neemt onderhoud vakkundig en met regelmaat van u over, ook als wij de tuin niet hebben aangelegd. U heeft er zogezegd ‘geen omkijken naar’. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat wij éénmaal per drie of zes weken de tuin nalopen, zodat deze er keurig bij ligt. Natuurlijk kan het volgens een vast onderhoudscontract, maandelijks maar ook bijvoorbeeld op afroep in voor- en najaar.

 

Ook het zomer- en/of winterklaar maken van uw tuin behoort tot de mogelijkheden, dat geldt ook voor het snoeien van heesters of struiken, het maaien van uw gazon.

Wij onderhouden ook tuinen van mensen die om wat voor andere reden dan ook de werkzaamheden zelf niet kunnen uitvoeren. Te denken valt aan tweeverdieners maar zeker ook aan senioren. Zodat ook deze zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van hun tuin.

 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.


Meteen contact opnemen?

Stuur een bericht via het contactformulier of bel 06-14565237