Al een voorstelling van uw nieuwe tuin? Het kan werkelijkheid worden met een tuinontwerp van Hovenier Rob vd Werf.

Onze ontwerpen zijn aangepast aan uw eigen wensen en budget en verwerkt in een goed doordacht en duidelijk ontwerp.

 

Wij maken graag een ontwerp waarin we rekening houden met uw ideeën. Eerst worden alle wensen besproken en geïnventariseerd en pas als we denken dat alle wensen en vragen de revue gepasseerd zijn gaan we werken aan onze offerte.

 


Stappen tot het komen van een ontwerp.

Om een juiste indruk te krijgen van uw tuin en mogelijkheden maken wij een afspraak voor een oriënterend gesprek bij u thuis.
In dit eerste gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en vastgelegd. Wij horen graag waar u van houdt, wat bij u past en waar uw wensen liggen. En zeker heeft u ook eigen ideeën over inrichting en het gebruik van materialen.

 

Een volgende stap is het inmeten van de tuin. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden en de omgeving van uw tuin. Deze gegevens vormen de basis voor het tuinontwerp.

Met de verzamelde gegevens gaan wij aan het werk. Als het ontwerp klaar is worden de kosten voor de aanleg van de tuin in een duidelijke offerte uitgewerkt.

Daarna maken we een vervolgafspraak bij u thuis, waar we samen de offerte met u kunnen doornemen.
 
Wij willen graag voor u aan de slag! Aan u is nu de keuze; besluit u om opdracht te geven voor realisatie van uw droomtuin dan gaan wij voorbereidingen treffen en de uitvoering inplannen.


Meteen contact opnemen?

Stuur een bericht via het contactformulier of bel 06-14565237